POMAZÁNKA Z MÁSLOVÝCH FAZOLÍ

Uvařili jste v životě nanejvejš vajíčka? Pak existuje velká pravděpodobnost, že zmáknete i tuhle fazolovou pomazánku od naší Karol. Ingrediencí málo, postup snadný, chuť v topu, makra příznivá!


Ingredience (na 4 porce)

  • 400g máslových fazolí (1 konzerva)
  • 8 sušených rajčat naložených v oleji
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce limetkové nebo citronové šťávy
  • 50-100ml studené vody (množství uvidíte dle potřeby)
  • ½ lžičky sušené uzené papriky
  • Sůl a pepř

Postup:

Fazole propláchněte pod tekoucí vodou, a vsypejte do mixéru. Přidejte polovinu množství studené vody. K fazolím přidejte pokrájená sušená rajčata, olivový olej, limetkovou šťávu a uzenou papriku. S tou opatrně, raději později přidejte dle chuti. 

Všechny suroviny rozmixujte, ochutnejte a dochuťte solí, pepřem, případně dolejte vodu a znovu promixujte.

Podávejte ideálně na kváskovém chlebu z Antonína nebo Articu (taky je tak milujete?).

Makra finalowa na 1 porci:

7,5g bílkovin, 17g sacharidů, 7,5g tuku

Fotka autora.

Karol

Související články

SPLIT SQUAT: energy drink pro vaše půlky

SPLIT SQUAT: energy drink pro vaše půlky

Královské reggae - part III.

Královské reggae - part III.

Nic neni nekonečný a ani téma regenerace neni výjimkou. Díky předchozím dvěma článkům jste vybudovali celkem dobrý základy, ale pojďme si dát radši ještě jednu část.

Musíte a nesmíte cvičit pořád to samý

Pro zobrazení článku je potřeba se přihlásit.

Musíte a nesmíte cvičit pořád to samý

Pokud cvičíte podle dobrého tréninkového programu, tak svého trenéra politujte, neměl to vůbec lehké. Připravováním všech tréninkových programů se prolínají dva stejně důležité principy, které si navzájem kompletně odporují. Takový jin a jang pro tabulky a svaly.